Gordijnen

Persoonlijke sfeer

Persoonlijke sferen gecombineerd met een tijdloze natuurlijke uitstraling brengen rust en gevoel in uw huis. Gordijnen in huis zijn vaak de finishing touch van uw interieur en kunnen zeer bepalend zijn in de ruimte. De keuze hiervan is dan ook niet altijd even gemakkelijk.

Met gordijnstoffen is tegenwoordig van alles mogelijk, diverse kwaliteiten met een breed kleur scala zowel op het gebied van kamerhoog of 140 cm breed stoffen. Ook de wijze van ophangen en confectioneren is mede bepalend. Of het nu een klassieke, moderne of rustieke inrichting betreft. Samen met u proberen wij het sfeerbeeld te scheppen wat bij uw persoonlijke interieur past.

Het beste resultaat

Bij Thuisin vindt u een zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen. Wij tonen u graag de vele mogelijkheden van ophangen en confectioneren. Een goed deskundig interieuradvies op uw woonwensen is de sleutel tot het beste resultaat!

Gordijnen, lamellen, shutters, houten jaloezieën, vitrage, blinds, multishade, plissés, duette, vouwgordijnen, duorolgordijnen en houten jaloezieën. Voor ieder wat wils!

Service

Vanzelfsprekend kunnen wij u helpen met het opmeten en plaatsen van al uw gordijnen. Door onze jarenlange ervaring kunt u deze klus gerust aan ons overlaten.