Bij Weevers Thuis-in kunt u alles vinden wat u nodig heeft om te schilderen of te verven. Van kwaliteitsverf voor u buitenschilderwerk tot een snelle make-over van je interieur. Bij Weevers vindt u verf voor iedere schilderklus. Onze professionele merken zoals Sigma, Wijzonol en Sikkens staan garant voor jarenlange bescherming van je woning. Mooi, sterk en geweldig duurzaam. Onze interieurverven vindt u in alle kleuren, zijn makkelijk aan te brengen, perfect dekkend en ter plekke gemengd in iedere unieke kleur die je maar bedenken kunt. Laat je inspireren in onze winkel. 

Of het nu voor binnen of buiten is, voor in de kelder of voor op zolder en glanzend of mat, voor elke klus is er de juiste verf. En de juiste hoeft zeker niet altijd de duurste te zijn. Bij Weevers Thuis-in vindt u het meest uitgebreide assortiment verf in zowel professionele als doe-het-zelf kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over verf en kunnen u daarom niet alleen vakkundig adviseren over welke verf u moet hebben, maar ook over hoe u die het beste aanbrengt.

Onze pure, decoratieve kleuren

Het rijke Pure-aanbod geeft ruimte voor ontzettend mooie combinaties. Door het samenspel met andere kleuren gaan deze kleuren nog meer leven. Of je nu in eenzelfde kleurgroep voor ton-sur-ton kiest of je gaat voor contrasterende combinaties met één of twee andere bijpassende kleuren. Het resultaat is steeds verrassend stijlvol. De Pure kleuren zijn opgedeeld in 32 kleurlijnen. Daarnaast is er voor iedere kleurlijn een bijpassende wittint. Ook bieden we ook een rijk assortiment van Little Green, One van Histor en natuurlijke verven van AURO. AURO is baanbrekend op het gebied van consequent ecologische natuurlijke verven en aanverwante producten. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.  

Geen zin of tijd om zelf te schilderen? Ons schildersbedrijf ontzorgt u graag. Vraag vrijblijvend een offerte op!