Sigma verf

Uw resultaat telt. Sigma.

De kwaliteit van de producten van Weevers Thuis-in staat garant voor het beste resultaat. Sigma biedt u, professionele producten aan die u steeds een goed resultaat garanderen. Sigma verf zorgt voor een resultaat waar u als vakschilder en doe-het-zelver trots op kunt zijn.

Het comfort van de schilder mag niet uit het oog verloren worden. Sigma zorgt ervoor dat de wand- en plafondverven steeds beter worden gemaakt en uiteraard continu voldoen aan de meest actuele (milieu-) wetgevingen. Dit is goed voor het milieu, terwijl de vakschilder bij Sigma kan blijven vertrouwen op uitstekende producteigenschappen en vanzelfsprekend de beste kwaliteit.

Geschikte applicatiemiddelen

Niet alleen de producten, maar ook de te gebruiken schildersgereedschappen bepalen het eindresultaat. Daarom adviseren wij ProGold, onze professionele lijn schildersgereedschappen. Deze gereedschappen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. En omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd op Sigma producten kunt u rekenen op een schitterend resultaat.

Maak ook kennis met de Sigmapearl Clean Matt

Sigmapearl Clean Matt is een uiterst  reinigbare matte muurverf die bestand is tegen het intrekken van vlekken. Na het reinigen glanst deze verf niet op en de matte uitstraling blijft behouden.