Marmoleum

Een icoon opnieuw uitgevonden

Een Nederlandse woonicoon

Je zou het een Nederlands woonicoon kunnen noemen: de Marmoleumvloer. Een vloer van natuurlijke ingrediënten, die al meer dan 150 jaar op milieuvriendelijke wijze in de Zaanstreek wordt geproduceerd. Praktisch, comfortabel, haast onverslijtbaar, en door zijn strakke, moderne uitstraling niet voor niets favoriet bij binnenhuisarchitecten.

Overal en altijd

Marmoleum is mooi, robuust en sterk. En geschikt voor iedere ruimte. De diverse kleuren, van zacht neutraal tot helder en levendig, en de verschillende formaten kunnen naar eigen inzicht worden gecombineerd. U creëert hiermee uw persoonlijke vloer en eigen sfeer. Marmoleum heeft een lange levensduur, waarbij de uitstraling behouden blijft. Bij een verhuizing kan het ook nog eens meeverhuisd worden.

Natuurlijke ingrediënten

Marmoleum wordt gemaakt van overwegend natuurlijke en biologische ingrediënten. Een belangrijk bestandsdeel is verantwoord geteelde lijnzaad(olie). Dit kan kleine superfood zaadje wordt vaak in gezonde voedingsmiddelen gebruikt. Van muesli tot brood en zelfs in koekjes. Maar ook in deze milieuvriendelijke - niet eetbare - vloer. Bovendien is de vloer 100% pvc-vrij en bevat het geen phtalaten of andere weekmakers.