Vinyl vloeren

De perfecte vloer voor jouw interieur

Dankzij de matte afwerking hebben Vinyl vloeren een echte natuurlijke look. Vinyl is gemakkelijk in onderhoud en voelt zacht en comfortabel aan. Veel mensen zien vinyl misschien als alternatief voor een smalle beurs. Maar vinyl kan veel meer zijn dan ‘een zeiltje’. Voor wie zich geen steen of hout op de vloer kan veroorloven, maar wél gecharmeerd is van de sfeer die deze materialen neerzetten, is vinyl inderdaad een betaalbaar alternatief. Daarnaast kan de keuze op vinyl vallen vanwege de variatie in dessinering, die geen enkele andere vloerbedekking te bieden heeft.

Revolutionaire technologie voor vlekbestendigheid

Dankzij onze unieke Stain Gaurd-technologie maken vlekken op Livyn-vloeren geen schijn van kans. De volledig gesloten toplaag zorgt voor een complete bescherming tegen vlekken en vuil, waardoor de vloer eenvoudig kan worden schoongemaakt. Zelfs de lastigste vlekken (zoals verf, nagellak en zelfs markeerstift) kunnen zo worden weggeveegd!

Daarnaast blijven de vloeren er als nieuw uitzien door de verbeterde bescherming tegen krassen. U kunt dus langer van uw vloer genieten zonder dat u zich over iets zorgen hoeft te maken!